Over Marin

Marin is vertellend muzikant

Met Bonuskind sloot Marin 19 november 2016 met succes zijn Vertelacademie-leerroute Vertellen voor groot publiek af met een certificaat

Naast zijn werk als verteller/kampvuurmuzikant, werkt Marin nog een paar uur per week in Amsterdam als trambestuurder. Zo houdt hij contact met de hele wereld en hoort natuurlijk nog wel eens wat. Vanzelfsprekend let hij vooral op het verkeer, dus luisteren doet hij maar met een half oor. Maak je geen zorgen, de gemiste helft verzint hij er zelf wel bij, om elk verhaal weer rond te maken.

Hij heeft een zwak voor (en een groot repertoire aan) fabels en sprookjes voor jong oud, die hij (vaak met behulp van zijn gitaar) vertelt, alsof je ze zelf meemaakt.
Geef hem een woord, of desnoods een voorwerp, Marin maakt er in een handomdraai een kort verhaal van.

Hij bespeelt zijn gitaar al tientallen jaren en zingt graag liedjes uit z’n jonge jaren en langer vervlogen tijden. Zijn muziek is warm en intiem. Sluit je ogen en je waant jezelf zittend aan een kampvuurtje.

Hij vertelt en zingt voor jong en oud, aan groot, of intiem publiek.

 

3 gedachten over “Over Marin”

  1. Zat net bij je in de tram en we hebben een heel inspirerend gesprek gehad. Wat kan jij mooi vertellen! De gezelligste en liefst trambestuurder van Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vertellend muzikant