Ga naar hoofdinhoud

Workshop geluidsversterking voor beginners zat. 3 juni 2023 Ede

Beste lezer,

Graag maak ik je attent op de workshop geluidstechniek voor beginners op zaterdag 3 juni 2023 in Ede. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Vereniging Huismuziek.

Je komt van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. De dag begint met een duidelijke uitleg van de apparatuur. Vervolgens gaan we samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van ‘rondzingende’ microfoons enz. We werken met een analoge mixer en een meersporenopname van een professionele muziekgroep.

Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’cijfer!

 

Reacties van deelnemers

‘Ik ben ontzettend veel meer te weten gekomen. Vond het een van de beste workshops die ik heb bezocht. Ik heb heel veel inzichten gekregen en hoop dat ik het nu goed weet toe te passen.’ (zangeres big band).

‘Ge-wel-dig, had ik jaren eerder moeten weten. Deze workshop zou bij iedere muzikant bekend moeten zijn’. (trompettist en dirigent).

‘Ik heb erg genoten van de workshop. De inhoud sloot precies aan op wat ik graag in deze workshop zou willen zien. Het materiaal, zoals PowerPoint, geluidsvoorbeelden e.d. was goed voor elkaar. Duidelijk en deskundige uitleg.’

Doelgroep

Iedereen die wel eens met geluidsversterking werkt, of dit wil leren. De workshop is gericht op beginners, er is dus geen technische kennis nodig. De workshop is zeer geschikt voor: muzikanten, zangers, koren, dirigenten, acteurs, regisseurs, sprekers, kerken, buurthuis of cultureel podium, scholen, muziekdocenten enz. Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 15 deelnemers.

Aanmelding:

 

zaterdag 3 juni 2023 Akoesticum – Ede

  • tijd: 11:30 – 17:00 uur
  • kosten: derden: € 120,- / leden van Huismuziek: € 110,- / t/m 30 jaar: € 55,-
  • lunch, koffie en thee zijn inbegrepen
  • incl. cursusboekje
  • Klik hier voor de aanmelding en het bestellen van je kaart voor Ede.

 

Na inloggen of aanmaken van een account kun je een ticket bestellen.

 

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Zien we elkaar in Ede?

 

Met vriendelijke groet,

 

Arnoud van der Laan

AE audio productions

 

P.S. Mocht je vragen hebben over de workshop, dan kun je me bereiken op  (0598) 634616

Ken je mensen voor wie deze workshop interessant is? Stuur het dan gerust door. Alvast bedankt.

Back To Top