Skip to content

Dit is de privacyverklaring van Marin Millenaar gevestigd aan de Tweede van der Helststraat 103-2, 1073 AP in Amsterdam. Ik sta ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55924514.

Deze verklaring is van toepassing op de mijn diensten en website. Door gebruik te maken van mijn website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Ik ga op een veilige manier om met persoonsgegevens en respecteer jouw privacy. Ik houd me hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De bescherming van je gegevens neem ik serieus, dus neem ik passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan.

 

Welke gegevens verwerk ik

Ik kan persoonsgegevens verwerken, om een of meer van de volgende redenen:

  • Je maakt gebruik van mijn diensten
  • Je hebt me diensten geleverd
  • Je hebt aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van mijn activiteiten
  • Je hebt zelf deze gegevens verstrekt bij het invullen van een formulier op de website
  • Je hebt toestemming gegeven om de persoonsgegevens te mogen verwerken cq gebruiken

Om een overeenkomst met je te kunnen uitvoeren en om afspraken met jou na te kunnen komen verwerk ik deze gegevens in mijn database. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server. Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden tenzij ik van te voren je toestemming hiervoor heb gekregen. Ik zal deze gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, het leveren van ondersteuning of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Je gegevens bewaar ik niet langer dan wettelijk verplicht of nodig voor de realisatie van de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld en verwerkt.

 

Nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing of nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Als je de gegevens die ik over jou heb geregistreerd  uit mijn bestanden wilt laten verwijderen, kun je contact met me opnemen via onderstaand contactformulier

 

Cookies

Deze website gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren.

Je kunt je internetbrowser zo in stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door Google Analytics. Dit is een analytische cookie die websitebezoek meet. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

 

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om toestemming voor de verwerking van je persoonsgegevens door mij in te trekken.

Je kunt een verzoek tot verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen via het contactformulier

Ook voor vragen of informatie neemt je contact op via het contactformulier

 

v2019022801

Back To Top