Skip to content

Nabeschouwing Gember en Citroenen met Katty Wtterwulghe

Mede door de aanwezigheid van een flink aantal ‘Kluppers’ was vertelcafé Gember en Citroenen, voor het eerst sinds haar ontstaan in 2014, op 21 januari 2024 volledig uitverkocht.

Ook de door Katty Wterwulghe geleidde korte workshop (van 13:30-15:30 over archetypen was met 12 deelnemers uitverkocht. De meesten deelnemers vonden dat nog best iets langer had gemogen, maar reageerden zonder uitzondering geïnspireerd en enthousiast op hetgeen Katty had aangedragen.

Hoewel het vertelcafé met het prachtige fictieve ‘Daniel Morden’-verhaal door Egbert van Foeken uit Deventer en het fantastisch intieme en persoonlijke groeiverhaal getiteld: ‘Het ongewone pad van geven, dat ontbrak’ dat Danielle Repko uit Sneek vertelde volgens de gasten die ik na afloop sprak: ‘knotsgezellig’, ‘verbindend’ en ‘inspirerend’ was, was ook het zo druk, dat het naar mijn mening ook enigszins ten koste ging van de intimiteit en de verbondenheid. Er zullen daarom vanaf heden nog maar 40 stoelen te reserveren zijn.

Na een korte pauze was het de beurt aan Vlaamse vertelgigant Katty Wtterwulghe, die drie sprookjesachtige verhalen vertelde, waarin een vrouw centraal stond. Dit, onder het thema van dit lied, dat door het enthousiaste publiek telkens voluit werd meegebruld.

Het was een erg geslaagde dag

Back To Top