Skip to content

Recensie Vertellen via Zoom

Bernadet was jarig, maar kon dat door de combinatie van de Covid19 lockdown en de avondklok niet live vieren. Ze huurde me in om te vertellen en muziek te maken. Het werden: het Finse verhaal “Satu en de oude man van de zee” en uit Japan: “De dankbare boom” gevolgd door het aloude John Denver-lied “Annies Song (op verzoek van de jarige). Na afloop kreeg ik zowel van Bernadet als van haar dochter een reactie, die ik hieronder (met hun toestemming) publiceer:

“Twee verhalen en een eigen verzoeknummer”

in dit Coronajaar trakteerde ik mezelf, mijn vrienden en familie op een uurtje “Marin Millenaar”. Wat een heerlijke energie! Ondanks de digitale vorm van dit vertelmoment voelde ik de deining van de zee, hoorde ik het kraken van de takken en rook ik de vis terwijl me tegelijkertijd het water in de mond liep.

Het was anders dan live, maar zeker niet minder. Marin bedankt!

Bernadet van der Veen

Zwolle

Back To Top