skip to Main Content

Waar (en van wie) leerde ik vertellen

Vertellen leer je vooral, door het zo vaak mogelijk te doen.

Zelf deed ik daarnaast ook leerroute: “Vertellen voor groot publiek” aan de Vertelacademie, die ik in 2016 afrondde met de avondvullende solo voor volwassenen: “Bonuskind“.

26 mei 2019 ben ik  met (het losje op Hermann Hesse’s gebaseerde verhaal) “Augustuscum laude geslaagd voor de meerjarige vertelopleiding “Storytelling” van de Stedelijke Academie in het Vlaamse Lier, waar ik les volgde bij Veva Gerard.

Door de jaren heen heb ik ook workshops (van één of meer dagdelen) gedaan bij internationale vertellers, die ik bewonder, zoals: Daniel Morden [UK], Heidi Dahlsveen [NO], Dan Yasinski [Can], Michael Kerins [Scotl], Isabelle Desegher [BE] Peter Chand [UK], Katrice Horsley [UK], Shonaleigh Cumbers [UK], Tanja Mahn-Bertha [D], Tom van Mieghem [BE].

Tegenwoordig geef ik zelf vertelworkshops op locatie voor groepen v.a. 8 personen.

Back To Top